Jam-aften i Skjørring

Sjelle-Skjørring Musik & Scenekunst lover god musik, kolde øl og fed stemning, når de gentager succesen fra 2022 og inviterer til en intim jamaften i Skjørring Forsamlingshus den 25. marts.

Der er inviteret dygtige musikere og sangere, der vil sørge for at aftenen bliver en god musikalsk oplevelse, både for publikum og musikere, der har lyst til at være med på scenen.

Det er gratis for medlemmer af Sjelle-Skjørring Musik & Scenekunst (SSMOGS), for ikke-medlemmer koster det 50 kr.

Til lejligheden er der samlet et grundband: SSMOGS All ALSTARS som består af medlemmer fra flere af de lokale bands.

»Der kommer en bred gruppe af musikere fra bands fra oplandet, som i løbet af aftenen vil spille sammen i forskellige konstellationer. Af bands kan nævnes: Treats, StativStakitStafet, De Grå Synger, Buffy Duo, SoundTraX, Still Unbroken m.fl.,« fortæller Flemming Sørensen fra SSMOGS og tilføjer:

»Desuden kan man glæde sig til at høre flere rigtig gode kvindelige sangere bl.a. Sara Aggerholm Conway (kendt fra Galten Revyen), Karin Sihm (fra SSMOGS By-Festival 2022 og NightLife) og senere på aftenen super RAP-indslag med bassist og sanger Charlotte Mortensen.«

Til det første SSMOGS-arrangement sidste år deltog omkring 70 musikere og publikummer.

Fire arrangementer i 2023

Aftenen er det første af fire arrangementer, som foreningen står for i 2023. Det næste kombinerer interessen for musik og natur, med noget så usædvanligt som en vandrekoncert fra Sjelle til Skjørring. Koncerten er flyttet fra efteråret 2022 til den 13. maj, hvor arrangørerne håber på perfekt vejr til det specielle arrangement.

Årets sommerarrangement er en musik- og hyggedag for både store og små i Skjørring Bypark den 12. august. Sæsonen sluttes af med en musikaften i Sjelle Forsamlingshus i løbet af efteråret.

Læs mere om foreningens arrangementer på ssmsogs.dk

Læs Galten Folkeblad 15. marts 2023

Kilde: Galten Folkeblad

Læs mere om foreningen her…..