Galten/Skovby løber for Knæk Cancer 24 oktober

Vi har gjort det før, og for 7. gang gentager vi succesen og afholder “Galten/Skovby løber for Knæk Cancer”.

Sidste år blev der gjort en kæmpe indsats af alle, hvilket resulterede i at vi kunne sende kr. 46.600 afsted til “Knæk Cancer” i forbindelse med deres indsamling til Kræftens Bekæmpelse på TV2. Dermed var vi med til at gøre en forskel i kampen mod cancer. I år skal derfor ikke være nogen undtagelse, og I inviteres endnu engang til “Galten/Skovby løber for Knæk Cancer”.
Så støt op om en god sag og tag alle dem du kender med dig, når vi sammen løber og går i den gode sags tjeneste søndag d. 24. oktober kl. 11.00.

Arrangementet koster 50 kr. pr. deltager, og ved målstregen vil der være kagebod og kaffe. Konceptet med kageboden er ganske enkelt: den der køber kagen, bestemmer prisen, og pengene går ubeskåret til “Knæk Cancer”. Udover kagebod vil der efter løbet, som varer 1,5 time, blive afholdt Amerikansk lotteri med flotte præmier fra lokale sponsorer, så husk at blive hængende så du kan være med i kampen om de flotte præmier.

Løbe-/gå-ruten vil være på 2,5 km., og der vil være mulighed for at børnene kan benytte medbragte løbehjul, rulleskøjter eller cykler.
Igen, igen i år har vi været så heldige at PALLESEN BYG APS vil give et sponsorbeløb på intet mindre end 20 kr. pr. løbet/gået runde på 2,5 km. En rute på 5km giver dermed 40kr., en på 10 km 80kr, osv. Så i løbet af den 1,5 time løbet står på er det med at nå så mange runder som muligt.

VIGTIGT!
Da kagerne ikke bager sig selv, vil der igen i år, være behov for frivillige til at bage kage. Skulle du have lyst til at bage, må du meget gerne tilmelde dig i afstemningen på denne begivenhed.
Derudover hører vi også meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at blive sponsor.

Ved spørgsmål eller henvendelse om sponsorater er I velkommen til at kontakte Anika Behrendt her på Facebook eller pr. tlf. 3133 0502

Vi glæder os til endnu en succes, når Galten og Skovby står sammen i kampen mod kræften og samler ind til ”Knæk Cancer”.

Klank Idrætsanlæg
24. Oktober
Kl.: 11 – 14