Det rullende børnehus begynder i Stjær

Det rullende børnehus begynder i Stjær 🚌🌳😊
Skanderborg Kommune har købt en naturbus, som skal hjælpe med at aflaste kapaciteten de steder i kommunen, hvor der er mest pres på dagtilbudspladserne. Den første måned er bussen tilknyttet dagtilbuddene i Galten-Skovby-området.

Bussen har plads til 25 børn og er udstyret med alt det, der skal til, for at en børnegruppe kan klare sig en hel dag; køkken, toilet, garderobe, hæve-sænke-bord til bleskift og borde, som kan ligges ned, så børnene kan sove til middag i bussen, når den står på opholdsstedet.

Bussen kører ud fra et af et af vores børnehuse om morgenen og vender retur først på eftermiddagen. Selv om bussen er bygget om, lever den selvfølgelig op til alle sikkerhedskravene i forhold til at køre med passagerer.

Manden bag rattet er Bjarne, som selv er uddannet pædagog. Forleden viste han bussen frem for børn, forældre og personale i Stjær, og det forlyder, at børnene var meget imponerede over bussen 😀

Som led i en årlig kunst-uge i Stjær kører Bjarne bussen til natur- og kunstområdet Silkeborg Bad, hvor børnene kan boltre sig i naturen og se på forskellige udendørs kunstværker.

Giv gerne Bjarne og børnene et vink, når du møder den blå naturbus 🙋‍♀️

Skanderborg Kommune