Koncert i Biohuset


13. November kl. 19.30 i Biohuset

Se video tryk på View Source.

HUSH – ACOUSTIC TOUR

HUSH – acoustic tour

Efter en stor, udsolgt bandtour i foråret, tager hele Danmarks HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet og kommer helt tæt på publikum

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album “SAND”.

Nu er HUSH igen klar til at indtage landets scener, men denne gang med et akustisk og intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo og Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”, og de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

Deres dugfriske album “SAND”, der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et “uomtvisteligt nødvendigt album”,

Det er, blandt andet, sange fra “SAND” publikum får muligheden for at opleve mere organisk på den kommende akustiske tour. Glæd dig!

Billetpris kr. 225,00
Medlemmer kr. 200,00

Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen